Info & Booking

Home / Info & Booking

Booking Formules

Welkom bij Ypsilon – waar muziek en emotie samenkomen in een harmonieuze melodie. Ontdek onze veelzijdige booking formules:

Y Solo

Laat je betoveren door de intieme sfeer van Yves, waarbij zijn stem en instrumenten één worden. Een solistisch optreden dat de ziel raakt en de ruimte vult met betoverende klanken.

Y Duo

Voeg een extra dimensie toe met het Y Duo. Yves met zang en instrumenten, vergezeld door toetsenist en gitarist Geert, creëert een dynamische en meeslepende ervaring die de luisteraars meeneemt op een muzikale reis.

Y de Band

Voor de ultieme muzikale omlijsting kies je voor Y de band. Yves (zang en gitaar), Geert (toetsenist,gitaar,zang) Yves/Bifi (basgitaar,zang) en Paul (drums,zang) bundelen hun talenten tot een krachtige en gepassioneerde performance. Een samensmelting van instrumenten en stemmen die de ruimte vult met emotie en betovering.

Welke formule je ook kiest, bij Ypsilon staat kwaliteit en beleving centraal. Laat ons je evenement transformeren tot een magische belevenis vol muziek en emotie.

Overige info:

Voor meer info/booking Contacteer Ypsilon via E-mail: info@y-music.be

of gebruik het invulformulier onderaan.

Vragen/info website via madnesske@gmail.com